Duyurular

VEFA PROJESİ PERSONEL ALIMI MÜLAKAT SONUCU

11.01.2024 tarihinde işe alım komisyonunca yapılan mülakat neticesinde başvurusu olumlu değerlendirilen asil ve yedek adayların isim ve puan sıralaması aşağıda açıklanmıştır. Komisyon kararı, güvenlik soruşturmalarının olumlu sonuçlanması halinde Vakıf Mütevelli.

Devamını Oku
Duyurular

BELİRLİ SÜRELİ PERSONEL ALIM İLANI

VAKFIMIZ 2024 YILI VEFA PROJESİ KAPSAMINDA ALINACAK PERSONELLERE AİT İŞKUR İLAN METNİ LİNKİ AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.  https://media.iskur.gov.tr/79348/iznik-sydv-10-01.pdf

Devamını Oku
Haberler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş: “Toplam 2.8 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, bakıma ihtiyacı olan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2.8 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara.

Devamını Oku
Haberler

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş: “SED hizmetinden yararlanan çocuklarımız için ailelerin hesaplarına Eylül 2023 ödemesi olarak toplam 579 Milyon TL yatırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,  çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Eylül ayı içerisinde 579 Milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını.

Devamını Oku
Duyurular Haberler

2023 YILI YAKACAK YARDIMI BAŞVURULARI

2023 yılı yakacak yardımı müracaatları Vakfımız tarafından alınmaya başlanmıştır. Başvuruların İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bizzat yapılması gerekmektedir. *Vakıf Mütevelli Heyetince Yakacak yardımı yapılması uygun görülen hanelerin yardımları, Vakfımız.

Devamını Oku
Duyurular

2 ADET SOSYAL YARDIM İNCELEME GÖREVLİSİ ALIM İLANI MÜLAKAT SONUCU

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca 16.02.2023 tarihinde yapılan mülakat sonucunda işe yerleştirmeye hak kazanan adayların isimleri aşağıda açıklanmıştır. Turhan ÜNAL Nesim EFE

Devamını Oku
Duyurular

VEFA PROJESİ PERSONEL ALIM MÜLAKAT SONUÇLARI

Vakfımızca 10.02.2023 saat:10:00 tarihinde yapılan mülakat sonucunda puan sıralamasına göre işe alımı kabul edilen 3 Bayan 1 Erkek Temizlik Görevlisi adayın bilgileri aşağıda belirtilmiştir. VEFA PROJESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ (BAYAN) ADI.

Devamını Oku
Duyurular

PERSONEL ALIM İLANI

İZNİK SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI                                                                        İLAN İŞYERİ BİLGİLERİ: İşyeri Adı: İZNİK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı         Adres: Yeni Mahalle Kılıçaslan Cad.o:168 / İZNİK Telefon: 0 224 757.

Devamını Oku
Duyurular

6 ŞUBAT 2023 TARİHİNDE MEYDANA GELEN DEPREME İLİŞKİN ÖNEMLİ DUYURU

06.02.2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen ve 10 ilimizi kapsayan deprem felaketi ile ilgili olarak İlçemiz Kaymakamı Recai KARAL Başkanlığında, İlçe Belediye Başkanı Kağan Mehmet USTA ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerinin.

Devamını Oku
Duyurular

İZNİK SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI SODAM MÜLAKAT SONUÇLARI

İZNİK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mülakat Komisyonu tarafından 03.01.2023 tarihinde yapılan mülakat sonucu oluşan puan sırasına göre her ilan için aşağıda listelenen kişilerden en yüksek puanlı 1 kişinin alımına.

Devamını Oku